الله
 
حمل اباد دهکده ذرت مکزیکی

حمل اباد دهکده ذرت مکزیکی
www.hamlabad.ir 
قالب وبلاگ
نظر سنجی
پردرامدترین محصول کشاورزی روستا کدام میباشد؟






لینک دوستان
چت باکس


پربازدیدترین مطالب

کد پربازدیدترین

آرامش ندارید؟ به آسانی دچار استرس می‌شوید؟ آیا می‌دانید بسیاری مشکلات از سردردهای بد، تنش عضلات یا درد و درد سینه گرفته تا تغییرات ناگهانی خلق‌وخو مانند بیش از حد غذا خوردن و عصبانیت شدید، همه و همه می‌توانند در اثر نداشتن آرامش ایجاد شوند؟ استرس و نبود آرامش نه‌تنها به تدریج سلامت شما، بلکه زندگی‌تان را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد. پس نباید اجازه دهید این آرامش نداشتن بر زندگی شما غلبه و برایتان مشکل ایجاد کند. به گزارش سلامت نیوز، با در نظر گرفتن این نکته که زندگی ما این روزها بسیار سریع می‌گذرد، طبیعی است که همه ما گاهی نبود آرامش را حس کنیم. کار زیاد و تفریح کم اغلب علائمی است که در طولانی‌مدت نمی‌توانیم از آن چشم‌پوشی کنیم و اگر کاری برای آن انجام ندهیم مشکل‌ساز خواهد شد. اگر بتوانیم راه‌های رسیدن به آرامش را شناسایی کنیم، می‌توانیم حتی از بروز مشکلات جدی بیشتر مانند بیماری قلبی، فشارخون بالا، چاقی و دیابت جلوگیری کنیم. پزشکان معمولا فعالیت جسمی، مدیتیشن، یوگا، تای‌چی و تکنیک‌های آرامش را توصیه می‌کنند. خود اشخاص هم بعضی مواقع از ماساژهای آرامش‌بخش، روغن‌های ضروری و رایحه‌درمانی استفاده می‌کنند، اما آنچه ما در این مقاله به شما پیشنهاد می‌کنیم، استفاده از روغن لیموترش به‌عنوان یکی از روغن‌های ضروری برای رسیدن به آرامش است. می‌خواهید بدانید چطور؟ مطلب ذیل را از دست ندهید. چطور روغن لیموترش باعث آرامش می‌شود؟ روغن لیموترش عصاره‌ای است که از پوست لیمو به دست می‌آید و معمولا رنگ آن سبز بسیار کمرنگ یا زرد است و رایحه‌ای تازه و خوش دارد. مصرف روغن لیمو یکی از بهترین راه‌ها برای رسیدن به آرامش است. علت اصلی این تاثیر در بوی روغن لیمو است. گیرنده‌های بویایی ما با مسن‌ترین بخش‌های مغزمان یعنی آمیگدال و هیپوکامپ در ارتباطند که مسئول عواطف و خاطراتمان هستند. وقتی روغن لیمو را بو می‌کنید، مانند یک داروی آرامبخش عمل می‌کند و علائم بی‌خوابی، خستگی فکری و گیجی را کاهش می‌دهد و سیستم انتقال‌دهنده‌های دوپامین و سرتونین را نیز متعادل می‌کند. روغن لیمو دارای تاثیرات ضدافسردگی است و درست مانند سیب که مصرف روزانه آن پزشک را از شما دور می‌کند، مصرف روزانه روغن لیمو هم دقیقا همین کار را انجام می‌دهد. اگر تصمیم دارید از روغن لیمو برای رسیدن به آرامش استفاده کنید بهتر است بدانید روغن لیمو باید تازه بوده و از زمان تولید آن بیش از 10 ماه نگذشته باشد. نکته دیگر اینکه روغن لیمو را حتما دور از اشعه خورشید نگه دارید تا کارایی خود را از دست ندهد.


طبقه بندی: علمی،  اطلاعات عمومی و دانستنیها ، 
[ 1394/07/21 ] [ 02:48 ق.ظ ] [ رضوان زین العابدین ]
یک متخصص تغذیه با اشاره به خواص درمانی پیاز گفت: مصرف پیاز سبب جلوگیری از پوکی استخوان به ویژه در زنان می‌شود. به گزارش فارس،مرتضی صفوی اظهار داشت: پیاز جزء سبزیجات به شمار می‌رود و تاریخچه طولانی در رابطه با مصرف آن در دنیا وجود دارد. پیاز در هند طی ایام قدیم به عنوان دارو و در یونان و رم به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذا استفاده شده است. وی افزود: پیاز برای اولین بار در آسیای میانه کشف و به صورت وسیع مورد کشت قرار گرفت و در اروپا به عنوان صبحانه کامل مورد استفاده بود. همچنین کریستف کلمب برای اولین به غرب پیاز را معرفی کرد و در حال حاضر پیاز در انواع قرمز،‌ سفید و قهوه‌ای کشت و مورد استفاده قرار می‌گیرد. این متخصص تغذیه در رابطه با ترکیبات پیاز، گفت: پیاز دارای گوگرد، قند،‌کلسیم، سدیم،‌ پتاسیم، ید،‌ آهن و ویتامین‌های A ،B و C است. همچنین پیاز برای فعالیت گوارشی بدن مناسب بوده و اسید کلریدریک معده را افزایش می‌دهد. صفوی ادامه داد: افرادی که دارای ناراحتی معده هستند بهتر است پیاز‌ را بصورت پخته استفاده کنند همچنین دیابتی‌ها مصرف پیاز خام روزانه 4 تا 5 عدد متوسط برای آنها توصیه می‌شود چرا که پیاز دارای انسولین بوده و قند خون را کاهش می‌دهد. وی افزود: پیاز دارای عنصر کروم است و به سلول‌های بدن کمک می‌کند تا انسولین لازم ساخته شود. بر اساس تحقیقات پیاز خام، 20 درصد مواد معدنی مفید برای بدن را تأمین می‌کند. همچنین کلسترول خون را کاهش داده و از گرفتگی عروق جلوگیری می‌کند. این متخصص تغذیه تأکید کرد: پیاز از سرطان روده جلوگیری کرده و مصرف منظم آن چند بار در هفته توصیه می‌شود چرا که مصرف پیاز سلول‌های روده بزرگ را از آسیب حفظ کرده و جلوی رشد تومور را می‌گیرد. صفوی ادامه داد: پخت گوشت با پیاز بسیار مناسب است و سبب کاهش مواد سرطان‌زایی شده که در بدن ایجاد می‌شود. پیاز برای تقویت استخوان مناسب است و حتی می‌توان گفت خواص آن همچون شیر بوده و برای زنان در دوران یائسگی جهت جلوگیری از پوکی استخوان توصیه می‌شود. به گفته وی پیاز خاصیت ضد التهاب داشته و آلرژی،‌ آسم و سرماخوردگی را درمان می‌کند. این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه پیازی که جوانه بزند زودتر خراب شده و خواص آن کاهش می‌یابد، گفت: زمانی که پیاز را برای مصرف برش می‌دهیم در صورت بلااستفاده ماندن بخشی از آن باید پیاز باقی‌مانده را در کیسه نایلونی نگه‌داری کرد و توجه داشت که پیاز با این شرایط تا یک هفته مورد استفاده قرار گیرد. صفوی ادامه داد: پیاز اگر رنده شده باشد حداکثر طی دو روز باید مورد استفاده قرار گیرد، همچنین برای نگه‌داری پیاز بهتر است آن را کنار سیب‌زمینی قرار نداده تا رطوبت ناشی از سیب‌زمینی سبب خراب شدن پیاز نشود. این متخصص تغذیه در مورد روش‌های پخت پیاز، گفت: پختن پیاز یکی از راهکارهایی است که می‌توان از خواص و طعم آن بیشتر استفاده کرده چرا که پیاز تفت شده قابلیت نگه‌داری بیشتری دارد ولی باید توجه داشت که پیاز سرخ شده به این صورت نبوده و به دلیل دارا بودن روغن اکسیده می‌شود لذا نباید پیاز را به این روش نگه‌داری کرد. به گفته وی: خشک کردن پیاز سبب از دست رفتن خواص آن شده لذا نگه‌داری پیاز به این روش توصیه نمی‌شود.


طبقه بندی: علمی،  اطلاعات عمومی و دانستنیها ، 
[ 1394/07/20 ] [ 03:46 ق.ظ ] [ رضوان زین العابدین ]
در موش هایی که روزانه انگور مصرف کرده بودند، فشارخون کاهش یافته و عملکرد سیستم قلبی- عروقی با بهبود قابل ملاحظه ای همراه بوده است. به گزارش سایت سیمرغ، تحقیقات نشان می دهند که انگور از پرفشاری خون پیشگیری نموده و به سلامت قلب و عروق کمک می کند. در این بررسی که در موسسه تحقیقاتی سلامت قلب در دانشگاه میشیگان انجام شد، انواع انگور سبز، قرمز و بنفش مورد مطالعه قرار گرفتند و مشخص شد که این میوه در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی نقش موثری ایفا می کند. برای انجام این تحقیق رژیم غذایی موش های آزمایشگاهی به مدت 18 هفته تحت کنترل قرار گرفت. نتایج نشان داد در موش هایی که روزانه انگور مصرف کرده بودند، فشارخون کاهش یافته و عملکرد سیستم قلبی- عروقی با بهبود قابل ملاحظه ای همراه بوده است. این اثر به ترکیباتی موسوم به فلاونوئید که به وفور در انگور و سایر میوه ها و سبزیجات یافت می شود، نسبت داده شده است. علاوه بر میوه ها و سبزیجات، کاکائو، قهوه و چای سبز نیز حاوی فلاونوئیدها می باشند. پرفشاری خون که یکی از بیماری های شایع و کشنده در عصر حاضر می باشد، به فشارخون بالاتر از 14 بر روی 9 اطلاق می شود. اصلاح شیوه زندگی به معنی پیروی از الگوی تغذیه مناسب، پیشگیری از چاقی، ورزش و تحرک مداوم و منظم، پرهیز از مصرف سیگار و الکل و مدیریت استرس، مهم ترین گام در پیشگیری و کنترل بیماری پرفشاری خون به شمار می رود متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی و مشاور طب سنتی گفت: انگور در استخوان سازی, نقرس, اسید اوریک, بیماری‌های اعصاب و روان, رفع دردهای استخوانی و در تقویت عمومی بدن موثر است، همچنین در روایات آمده است که برای رفع غم و اندوه انگور سیاه مصرف کنید. محمد دریایی متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی و مشاور طب سنتی اظهار داشت: بر اساس اعتقاد ما و آنچه که در طب اهل بیت آمده است افرادی که دچار مشکلات روان پریشی یا شیزوفرنی هستند را می‌توان با غذای سالم درمان کرد. به گفته وی با مصرف روغن زیتون سالم, انار, دانه‌ انار و آب انار می‌توان وسواس و مشکلات روان پریشی مانند شیزوفرنی را برطرف کرد البته هر فرد را با توجه به مزاجش درمان می‌کنیم. بسیاری از بیماری‌ها با مصرف انگور درمان می‌شود این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی افزود: برخی از بیماری‌های روان پریشی را با انجیر که بستگی به مزاج افراد دارد و برخی را با خرما و برخی را با انگور می‌توان درمان کرد البته ناگفته نماند بسیاری از بیماری‌ها با مصرف انگور درمان می‌شود. رفع دردهای استخوانی, نقرس, اسید اوریک و بیماری‌های روانی با مصرف انگور دریایی عنوان کرد: انگور و آب انگور در استخوان سازی, بیماری نقرس, اسید اوریک, بیماری‌های اعصاب و روان, رفع دردهای استخوانی, تقویت عمومی بدن و ... موثر است، همچنین انگور و آب انگور به عنوان ماده غذایی است که به پاکسازی عمومی بدن کمک می‌کند. رفع غم و اندوه با مصرف انگور سیاه وی ادامه داد: در حدیثی از امام جعفر صادق علیه السلام نقل شده است که فرمودند: پس از طوفان نوح که آب زمین را شست و حضرت نوح در قبرستان‌ها استخوان مردگان را دیـد، بـى‌تـابـى شدیدى را آغـاز کرد و بـسیـار انـدوهـنـاک گـشـت. خـداونـد متعال به او وحى کرد که  انگور سیاه بخور تا غم و اندوه تو برطرف شود. این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: انگور سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی, املاح و ویتامین‌های با ارزش دارد که می‌تواند خون را شستشو دهد؛ بنابراین انگور سیاه یک غذای کامل است.


طبقه بندی: علمی،  اطلاعات عمومی و دانستنیها ، 
[ 1394/07/19 ] [ 03:35 ق.ظ ] [ رضوان زین العابدین ]
زمانی که از چای نعناع استفاده می‌کنید و یک فنجان از این چای می‌نوشید، شفافیت پوست خیلی بیشتر می‌شود. به گزارش سایت سلام دکتر، مراقبت از پوست‌های حساس برای کسانی که چنین پوست‌هایی دارند، سختی‌های زیادی دارد. اما درمان موضعی، تنها راه درمان برای این مشکل، و به دست آوردن پوستی شفاف و صاف نیست. یکی از راه‌های درمانی و غیردارویی برای این پوست‌ها، استفاده از چای نعناع است که می‌تواند تاثیر فوق‌العاده‌ای داشته باشد. در واقع زمانی که از چای نعناع استفاده می‌کنید و یک فنجان از این چای می‌نوشید، شفافیت پوست خیلی بیشتر می‌شود. حتی یکی از آرایشگران ستاره‌های سینما و موسیقی می‌گوید که به همه ستاره‌ها توصیه می‌کند قبل از وارد شدن به محل فرش قرمز،‌ یک فنجان از چای نعناع بنوشند! به نظر متخصصان، نوشیدن چای نعناع باعث افزایش گردش خون می‌شود و به همین دلیل، شفافیت و درخشش خیلی خوبی به پوست می‌دهد. ضمن این‌که نوشیدن چای نعناع می‌تواند استرس را کاهش دهد


طبقه بندی: علمی،  اطلاعات عمومی و دانستنیها ، 
[ 1394/07/18 ] [ 10:33 ب.ظ ] [ رضوان زین العابدین ]
یک متخصص تغذیه مصرف هویج برای کودکان چاق را بهترین میان وعده برای آنها دانست و مصرف روزانه آن را برای کودکان توصیه کرد. به گزارش خبرگزاری فارس،‌مرتضی صفوی اظهار داشت: هویج یکی از سبزیجاتی بوده که حاوی ویتامین بتاکاروتن است و این ویتامین خود پیش‌ساز ویتامین A در بدن به شمار می‌رود. لذا مصرف آن برای افراد به صورت روزانه توصیه می‌شود. وی با اشاره به اینکه هویج یکی از بهترین میان وعده‌های غذایی برای کودکان چاق است، افزود: هویج پخته قند بیشتری نسبت به هویج خام دارد بنابر این برای افرادی که دارای بیماری قند یا دیابت هستند بهتر است هویج را به صورت خام مصرف کنند. این متخصص تغذیه ادامه داد:‌ افراد در صورت پخت هویج بهتر است آب آن را نیز میل کنند چرا که بسیاری از ویتامین‌ها در آب هویج پخته شده است و مصرف آن برای افراد توصیه می‌شود. صفوی با اشاره به اینکه بتاکاروتن موجود در هویج آنتی‌اکسیدان بوده و از سرطان جلوگیری می‌کند، گفت:‌ مصرف سبزیجات خیار و هویج برای میان وعده بچه‌ها و حفظ سلامتی آنها بسیار توصیه می‌شود. همچنین هویج از چاقی جلوگیری می‌کند و فیبر موجود در آن نیز برای روده‌ها مفید است. وی در رابطه با مصرف خیار گفت:‌ افراد در صورتی که نسبت به وجود سموم در روی پوست خیار شک دارند باید از مصرف آن با پوست خودداری کنند و اگر که پوست خیار فاقد سم باشد نیازی به پوست کندن آن نیست چرا که پوست خیار حاوی ویتامین بوده و برای سلامتی بدن و پوست مفید است


طبقه بندی: علمی،  اطلاعات عمومی و دانستنیها ، 
[ 1394/07/18 ] [ 09:52 ق.ظ ] [ رضوان زین العابدین ]
پاییز است و فصل انار و باید حداکثر استفاده را از این میوه سرشار از خاصیت برد. انار به عقیده پزشکان قدیم اکسیر حیات است. خاصیت غذایی آن کم، ولی تصفیه‌کننده خون است. خوردن آن از ابتلا به بیماری قند جلوگیری می‌کند و تقویت‌کننده کبد است. برای آسم و درد و ناراحتی سینه و سرفه‌های شدید بسیار مفید است؛ بخصوص اگر انار شیرین را سوراخ کرده و روغن بادام شیرین داخل آن بریزید و پس از حرارت آن میل کنید.   مخلوط جوشانده آب انار، شکر، نشاسته و روغن بادام تقویت‌کننده دستگاه گوارش و مثانه است. انار ترش و شیرین (مینوش) برای پایین‌ آوردن فشار خون بسیار مفید است. انار سموم دخانیات را دفع می‌کند و برای افراد سیگاری بسیار موثر است. اگر انار را با پوست و دانه به طور کامل بپزید و سپس آن را کوبیده و روی محل‌هایی که خارش دارد بگذارید، خارش را برطرف می‌کند. اگر آب انار را در دهان مزه مزه کنید جوش و زخم‌های دهان را برطرف می‌کند،‌ بهترین مرهم برای انار پخته زخم گوشه ناخن است. سرمه انار برای جلوگیری از ریزش آب چشم مفید است. مخلوط رب انار و عسل درمان زخم است و در ضمن این مخلوط را اگر کمی در گوش بچکانید درد گوش را برطرف می‌کند. همچنین داخل انار را خالی کرده و روغن گل سرخ در آن بریزید و کنار آتش و حرارت بگذارید تا کم‌کم گرم شود. سپس کمی از آن را بعد از این که خنک شد در گوش بریزید. این مخلوط برای درد گوش بسیار مفید است. انار را بسوزانید و آن را با عسل مخلوط کنید و روی سینه بمالید. برای درمان سرفه‌های شدید خونی بسیار مفید است. اگر پوست انار را بجوشانید و آن را مزه‌مزه کنید برای استحکام لثه‌ها موثر است. خوردن پوست پخته انار دفع‌کننده کرم‌های معده و روده است. مزه مزه کردن آب پوست پخته انار برای دندان درد مفید است. رب انار درمان اسهال است و برای رفع تشنگی مفرط و تب‌های تند مفید است و رنگ رخسار را باز می‌کند، پوست را شفاف می‌کند و نشاط‌آور است. عصاره گل انار همراه با گلاب را اگر در چشم بچکانید و کمی به چشم استراحت دهید، دید را تقویت کرده و خستگی چشم را برطرف می‌کند. اگر گل انار را پخته و به صورت خمیر درآورید و به قسمت‌هایی از پا که با کفش زخم شده یا ترک پا بمالید آن را درمان می‌کند. اگر هر روز صبح چند غنچه گل انار را ناشتا بخورید تا مدت‌ها از زدن جوش و کورک در امان خواهید بود. خوردن شربت انار از حالت دل‌به‌هم‌خوردگی و استفراغ جلوگیری کرده و معده را تقویت می‌کند. برای تهیه شربت انار حدود شش کیلو انار ترش و شیرین را دانه کنید به طوری که پوست‌های سفید داخل انار با دانه‌های آن مخلوط شود.ان را خوب بکوبید و اب ان را بگیرید همراه با حدود دو تا سه کیلو قند بجوشانید تا قوام بیاید و بعد با اب مخلوط کنید و میل کنید.


طبقه بندی: علمی،  اطلاعات عمومی و دانستنیها ، 
[ 1394/07/18 ] [ 02:23 ق.ظ ] [ رضوان زین العابدین ]

تعداد کل صفحات : 2 ::      1   2  

درباره وبلاگ

---------------------------------------------

---------------------------------------------
شما که این صفحه را باز کرده اید نشانگر این هست که یا از اهالی این روستا هستید و یا دوست دارید از این روستا بیشتر بدانید.برای شناساندن روستای حمل اباد به علاقمندان, ما را یاری فرمایید.

---------------------------------------------
وبلاگی که در پیش روی شماست در تلاش است روستای حمل اباد که از توابع شهرستان اردبیل بخش مرکزی,دهستان سردابه می باشد ,را معرفی کند.لذا از تمامی بازدیدکنندگان و صاحب نظران محترم خواهشمند است با نظرات سازنده,نویسندگان و مدیر وبلاگ را در هر چه بهتر شدن و ارائه مطالب مناسب یاری فرمایند.البته باید خاطر نشان کرد که مطالب وبلاگ فقط محض معرفی روستا نخواهد بود ,مدیر و نویسندگان وبلاگ تلاش خواهند کرد مطالب به روز و عامه پسند را در وبلاگ قرار دهند.
------------------------------------------------
آمار سایت
انلاین : نفر
بازدید امروز : نفر
آخرین بروز رسانی :

مجله نایت پلاس

ابزار تلگرام
<->



در این وبلاگ
در كل اینترنت